***

.
..


Δευτέρα 2 Απριλίου 2007

Modest Mouse 'We Were Dead Before The Ship Even Sank'


Modest Mouse-Dashboard

Δεν είναι μόνο το παραπάνω video του 1ου single του 'We Were Dead Before The Ship Even Sank' που αξίζει,αλλά όλο το cd αποτελεί μια ξεχωριστή πινελιά στα αμερικανικά chart. To 'We Were...' κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα σήμερα 2 Απριλίου.
Ξεκιναει με μια από τις πιο δυνατές στιγμές του: 'March Into The Sea' ένα πού καλό ορεκτικό, ακολουθούμενο από το single 'Dashboard' που θυμίζει αναμφίβολα Red Hot Chili Peppers. Στο επόμενο τραγούδι 'Fire It Up' έχει σειρα να μπει λίγη σάλτσα από Cure. Για να μην αποκαλύψουμε όλο το μενού, σας λέμε μόνο ότι υπάρχουν πάρα πολλά υλικά προερχόμενα από τη Βρεττανία -80's κυρίως- (φυσικό άλλωστε λόγω της συμμετοχής του Johnny Marr), πολύ Funk , πολλή θάλασσα στους στίχους, γενικά πάρα πολλά και διαφορετικά στοιχεία που μπορείτε να ανακαλύψετε στην πορεία. Το καλό είναι πως όλα αυτά είναι καλοδουλεμένα και φτιαγμένα με ιδιαίτερο κέφι, το οποίο μεταδίδεται αμέσως στον ακροατή και συνεχίζεται μέχρι το τέλος. Το 'We Were ...' δε διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά είναι σίγουρα από τα άλμπουμ, που χαίρεσαι να τα ακούς ολόκληρα και ανεβάζουν τη διαθεσή σου. Όταν φτάνει το τελευταίο τραγούδι (Invisible - ένα από αυτά που μου αρέσουν πιο πολύ) δε νοιώθεις "χορτασμένος". Μπορεί να μην είναι ορόσημο αλλά αξίζει την κορυφή.



Υ.Γ. Κυκλοφορεί σε 3 μορφές: Απλή πλαστική συσκευασία, Digipak με 32σέλιδο βιβλιαράκι, αλλά συνιστούμε την έκδοση σε βινύλιο (2 LP 180-γραμμαρίων) στην οποία περιλαμβάνεται και το cd.

3 σχόλια:

night blue είπε...

moiazoun polu kai me Clash alla kai Talking Heads alla refreshing akousma

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι σήμερα δεν είχα καταλάβει ακόμα γιατί να μπαίνει κάποιος σε ένα blog, μέχρι που φίλος μου συνέστησε το 4-5 και μετά μου έστειλες κι εσύ τις διευθύνσεις σου. Επιτέλους το blogging αποκτά ένα ενδιαφέρον! Κατεβάζω γενικώς απ' όσα έχεις και εντυπώσεις εν καιρώ. ΥΓ: Βοηθάει πολύ που προσδιορίζεις τις καταβολές και επιρροές των καλλιτεχνών και που ξεχωρίζεις κομμάτια! Keep on the good work!

sot είπε...

Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σχόλια.

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.