***

.
..


Κυριακή 1 Απριλίου 2007

Sinead for Britney!



Μεγαλοσύνη έδειξε η Sinead 'O Connor στην Britney Spears η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Άλλοτε λόγω εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες αλλά κι εξαιτίας του Τύπου που την κυνηγά αλύπητα λόγω απερισκεψιών της σε σχέση με την ανατροφή του γιου της κι άλλα πολλά. Μέχρι και κοροϊδευτικά βιντεάκια κυκλοφορούν στο youtube που τη "σκίζουν σε κομματάκια". Η Britney Spears πρόσφατα ξύρισε και το κεφάλι της. Να είναι άραγε επειδή θαυμάζει πάρα πολύ την Ιρλανδέζα τραγουδίστρια-ακτιβίστρια?
Έκανε πάντως προχθές ένα υπερατλαντικό ταξίδι για να την επισκεφθεί και να ζητήσει τη φώτισή της. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η 'O Connor έχει γίνει εδώ και 4 χρόνια περίπου ιερέας στην Αγγλικανική εκκλησία (η μόνη εκκλησία με γυναίκες ιερείς).
Έχουν διαρρεύσει φήμες ότι όχι απλώς η Sinead την υποδέχθηκε πολύ θερμά μαζί με τους δικούς της στην οικία της προσφέροντας της 5ημερη φιλοξενία αλλά κι ότι θα ηχογραφήσουν μαζί ένα δίσκο με ύμνους.
Έρχεται κάποτε το πλήρωμα του χρόνου που μας αλλάζει εκ βάθρων. Ή μήπως θα είναι μια καλή εμπορική κίνηση για την Britney, αλλά και για τη Sinead?
Κύριος οίδε...


 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.