***

.
..


Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

Yusuf Islam (Cat Stevens) - Peace Train



Peace Prize Concert in Oslo, Norway - 11 december 2006

5 σχόλια:

night blue είπε...

m' ayto to videaki prosptheis twra na me valeis sti thesi mou e? :-)

sot είπε...

Να δείξω ότι το blog δεν είναι "πεδίο μάχης" ήθελα, άν και οι "πολεμικές'αναφορές μάλλον ήταν χρήσιμες. Έτυχαν σε κατάλληλη συγκυρία για να τονώσουμε το καταρρακωμένο ηθικό των Ελλήνων μετά τη συντριβή από τους Τούρκους παραμονή 25ης Μαρτίου!!!!!!! στο γήπεδο "ΓεώργιοςΚαραϊσκάκης"!!!!!

Μήπως όμως να είναι και καλή ιδέα να αρχίσουμε "εχθροπραξίες"; Θα δίναμε ιδέα στον Ευαγγελάτο για μια πρωτότυπη πρώτη είδηση και θα κάναμε διάσημο το blog:
"Ένας νέου τύπου εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα ανάμεσα στους συνδιαχειριστές ενός blog. Οι φραστικές μάχες είναι τόσο σκληρές που δε μπορούμε να σας τις περιγράψουμε...."και η κάμερα θα ζουμάρει στο blog κρύβοντας τα κείμενα με τρόπο που θα γίνονται ακόμα πιο αναγνωρίσιμα :)

night blue είπε...

sot, pigaine sto blog tou Petridi kai diavase tin epistoli "Berlin-Lou Reed".
http://apotis4stis5.blogspot.com/

sot είπε...

Σε κάποια σημεία έχει δίκιο αλλά μου φαίνεται ότι πολύ πιο "φασιστική" είναι η επιστολή από αυτά τα οποία υποτίθεται προσπαθεί να κατακρίνει. Είναι εμποτισμένη στη νοοτροπία της ισοπεδώσεως, της ομαδοποιήσες και των αφορισμών, που εσκεμμένα έχουν καλλιεργηθεί και έχουν βρει σε πολύ κόσμο πρόσφορο έδαφος. Δε μπορούμε να θεωρούμε φασιστική μια μουσική επειδή καποιοι τη χρησιμοποιούν (και η punk π.χ., που ήταν μια ανατρπτική μουσική, είχε χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από ναζιστικές και φασιστικές ομάδες). Επίσης η φιλοπατρία δεν ταυτίζεται με το φασισμό ούτε χαρίζεται σε αυτόν (αλήθεια πόσο αγαπούν την πατρίδα τους αυτοί οι υπερπατριώτες που έκαναν το Σαββατο διεθνώς ρεζίλι την Ελλάδα και πόσο δημοκρατικοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με βία, αντί να τους αποδοκιμάσουν φραστικά κερδιζοντας τη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων, ώστε να τους απομονώσουν;).
Υ.Γ. Φαίνεται πως οι 300 έχουν ενοχλήσει κάποιους στην Ελλάδα πολύ περισσότερο από τους Ιρανούς.

night blue είπε...

i alitheia einai oti ekfrastikes me epixeirimata

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.