***

.
..


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

Και οι Metallica στο Live Earth


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι Metallica προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στο Live Earth, που διοργανώνεται απο τον Al Gore. Οι συναυλίες, που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, θα έχουν διάρκεια ένα 24ωρο και έχουν σα σκοπό την ευαισθητοποίηση στις κλιματικές αλλαγές στα πλαίσια της εκστρατείας SOS (Save Our Selves).
Μουσικά μάλλον θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Μακάρι να έχει και αποτελέσματα στο στόχο τον οποίο προβάλλει και να μην περιοριστεί στη μεγάλη τηλεθέαση, στην αύξηση των κερδών της μουσικής βιομηχανίας και στην προσωπική προβολή κάποιων.

4 σχόλια:

night blue είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8DlL0fgp26o

sot είπε...

Καλά κάνουν. Ήταν μεγάλη επιτυχία γι αυτούς. Όπως και να το κάνουμε είναι ιστορική επιτυχία (τουλάχιστον όσο αφορά την αθλητική ιστορία). Το να καμαρώνουν βέβαια, ισχυριζόμενοι ότι είναι Ινσταμπούλ κι όχι Κωνσταντινούπολη δείχνει το επίπεδό τους, μια και το Ινσταμπούλ παράφραση του ελληνικού ονόματος είναι.

night blue είπε...

den kanoun kala na apokaloun tous ellines gay se videakia! pas kala?

sot είπε...

Εννοούσα καλά κάνουν και περηφανεύονται. Δεν εννοούσα τους χαρακτηρισμούς (αν και τέτοιοι χαρακτηρισμοί δυστυχώς κυριαρχούν πια στο ποδόσφαιρο κυρίως λόγω χαμηλού επιπέδου των φιλάθλων - πόσο μάλλον στην Τουρκία που μπερδεύουν τον Κεμάλ με τον Καραϊσκάκη).Παλιότερα τα πειράγματα ήταν πολύ πιο έξυπνα και οι σκωπτικοί χαρακτηρισμοί πολύ πιο εύστοχοι. Παντως και γι αυτους πήραν αρκετές απαντήσεις από τους δικούς μας ;)

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.