***

.
..


Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

Thanassis Papapolitis - Farewell

Get this widget | Share | Track details


Από το καινούριο CD του Θανάση Παπαπολίτη που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Κριτική από το Jazz & Tζαζ Ιουνίου 2007 για το προηγούμενο cd του ( Unreleased Live & Studio Recordings) με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις από διάφορες περιόδους:

BLUES BOOM!
γράφει ο Φώντας Τρούσας
.......
Από τον Θανάση Παπαπολίτη, έναν καλό μουσικό,που τον έχουμε γνωρίσει κυρίως μέσα από το συγκρότημα του, τους Long Distance Call, λάβαμε πριν από λίγους μήνες ένα ακόμη ενδιαφέρον CD-R υπό τον τίτλο "Unreleased Live". Εγγραφές που έγιναν ανάμεσα στα χρόνια 2000-2006, παρατίθενται δίχως να προβληματίζει, γενικώς, η σειρά τους, η ποιότητα εγγραφής (που πληροί πάντοτε τα minimum τεχνικά στάνταρντ μιας έκδοσης που απευθύνεται στον κόσμο), το στυλ και η τεχνοτροπία τους, και οι οποίες συγκροτούν, οπωσδήποτε, τη συνολική άποψη για το πώς «βλέπει» το blues ο κιθαριστής από την Ιτέα. Ακουστικά, funky, ψυχεδελικά κομμάτια και αυτοσχεδιασμοί, από έναν μουσικό με ιδέες, που έχει πράγματα να πει και κυρίως να δώσει, θα το ξαναπούμε. Προσέξτε τον...

4 σχόλια:

night blue είπε...

telika ekleisan me etaireia?

sot είπε...

Οχι. Το φθινόπωρο μάλλον θα ηχογραφήσουν. Προς το παρόν θέλει να βάλει σε μια σειρά τις προσωπικές του δουλειές και το cd με τη Βάσω. Το cd από όπου προέρχεται το Farewell είναι σχεδόν έτοιμο. Εκκρεμεί μόνο ο τίτλος του και οι τίτλοι κάποιων κομματιών. Έχει 10 κομμάτια και διάρκεια 42 λεπτά. Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από όλα όσα έχει βγάλει ως τώρα.

Ανώνυμος είπε...

oraio akugetai

sot είπε...

keim κι αυτό είναι από τα πιο "συμβατικά" κομμάτια του cd

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.