***

.
..


Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αντίο Περσεφόνη







Η σκυλίτσα που μαζί με τη μητέρα της είχαν κάνει ένα απίστευτα δεμένο σπάνιο δίδυμο, που σκορπούσε το χαμόγελο με τα παιχνίδια του στο γκαζόν της Μαρίνας και του Μαϊάμι στην Ιτέα, από την περασμένη Παρασκευή 26-10-2012 δεν είναι πια κοντά μας.

 

 


Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να την δολοφονήσουν.

Είχε από πολύ μικρή δοκιμαστεί από ένα πολύ επώδυνο χτύπημα από αυτοκίνητο, που έμοιαζε όμως χάδι μπροστά στις αλλεπάλληλες επιθέσεις με φόλες που γίνονται από το Μάρτιο του 2011 στην περιοχή της Ιτέας.

 

Με τη βοήθεια της μητέρας της και κάποιων φιλόζωων είχε καταφέρει να γλιτώσει αμέτρητες φορές.
 
Γι αυτό το λόγο της είχαν δώσει το όνομα Περσεφόνη και Δήμητρα στη μητέρα της.


 Τον περασμένο χειμώνα δέχτηκαν και οι δύο ένα πολύ δυνατό χτύπημα από φόλα που ειδικά για τη μικρή ήταν ουσιαστικά θανάσιμο αλλά χάρη στη φροντίδα κάποιων που την περιέθαλψαν στο σπίτι τους γύρισε πάλι και σιγά σιγά έσβησαν τα ίχνη από τη δοκιμασία της.



 Για ένα διάστημα φιλοξενήθηκαν στην Άμφισσα και αφού καθαρίστηκαν, εμβολιάστηκαν (ήταν ήδη στειρωμένες) και φόρεσαν τα κολάρα με τα επίσημα ονόματά τους (Κίρρα και Άσα) γύρισαν πίσω καμαρωτές-καμαρωτές με τη χαρά ζωγραφισμένη στα μάτια τους.
 
Δυστυχώς κάποιοι είχαν άλλα σχέδια και η Περσεφόνη δε θα γυρίσει πια από τον Άδη όσο κι αν περιμένει η Δήμητρα.



 

Ακόμα και τις τελευταίες της στιγμές έδωσε όλες τις τις δυνάμεις για να ακολουθήσει μια ομάδα τουριστών λίγο πριν καταρρεύσει δείχνοντας την αγάπη της για τους ανθρώπους...
Ήταν πάντα καλή παρέα για όσους περιδιάβαιναν την παραλία και τους δρόμους της Ιτέας.


 



Ευχαριστούμε για το χαμόγελο και τη συντροφιά  που μας χάρισες...



 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.