.
..


Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Διαγωνισμοί από τον Εν Λευκώ 87.7Δύο μεγάλοι φθινοπωρινοί διαγωνισμοί
από τον Εν Λευκώ 87.7

Black Keys Live in London!! Ο Εν Λευκώ 87,7 στέλνει 1 τυχερό ακροατή & την παρέα του να δουν ζωντανά τους Black Keys στις 13 Δεκεμβρίου στο ιστορικό O arena του Λονδίνου!
 

Το πιο καυτό όνομα της μουσικής βιομηχανίας αυτή τη στιγμή, μετά το πιο πρόσφατο album τους El Camino, αλλά και το προηγούμενο εξαιρετικό Brothers, οι Black Keys, υπόσχονται να τα δώσουν όλα, όπως και σε κάθε live τους. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν με την ελπίδα να έρθουν σύντομα στην  Ελλάδα, ο Εν Λευκώ 87,7 πραγματοποιεί διαγωνισμό για έναν τυχερό ακροατή και ένα άτομο της αρεσκείας του, που θα ταξιδέψουν μαζί στη βρετανική πρωτεύουσα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτέρευση για δύο βραδιές και εισιτήρια για τη συναυλία), για να τους δούνε ζωντανά.…και οι μουσικές εκπλήξεις συνεχίζονται…
Special live των Monophonics στα 5|25 Live Sessions του Εν Λευκώ 87, 7 | Διαγωνισμός για διπλές προσκλήσεις

Η μουσική ιδέα που έγινε αριθμός, η εκπομπή που μας έγινε συνήθεια. Καλλιτέχνες και πολλή μουσική στο μικρόφωνο του Εν Λευκώ 87.7 σε ένα ημίωρο live session κάθε Πέμπτη 19.30-20.00 με την Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), στο ολοκαίνουργιο live stage του Εν Λευκώ 87,7 , το οποίο φιλοξενεί πλέον και εσάς...


5 λεπτά συνέντευξη, 25 λεπτά μουσικής με στόχο την παρουσίαση νέων καλλιτεχνών, νέας δισκογραφίας από γνωστούς καλλιτέχνες, την έκπληξη και την ανατροπή στην καλή πλευρά του ραδιοφώνου. Έναρξη της δεύτερης σεζόν των 5|25 Live Sessions την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου με προσκεκλημένους τους Monophonics σε ένα… live έκπληξη. Τα 5|25 Live Sessions φιλοξενούν για πρώτη φορά ένα αγαπημένο group από το εξωτερικό και το γιορτάζουν. Οι ακροατές του Εν Λευκώ 87,7 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το εορταστικό live των Monophonics στον νέο χώρο των 5|25 Live Sessions, λίγες ώρες πριν την πρώτη τους εμφάνιση στο Gazarte, όπου θα εμφανιστούν την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Μια ειδικά αφιερωμένη συναυλία - δώρο έκπληξη αποκλειστικά για τους τυχερούς που θα κερδίσουν μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του Εν Λευκώ 87,7.

Οι νέο-ψυχεδελικοί Monophonics έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην καλύτερη στιγμή τους, για να μας παρουσιάσουν τον τελευταίο τους δίσκο “In Your Brain, αλλά και παλιότερες επιτυχίες. Η κολεκτίβα από την Καλιφόρνια που μας έκανε να λικνιστούμε για άλλη μια φορά με τη διασκευή του κλασικού Bang Bang της Nancy Sinatra, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές σε Psychedelic Soul ρυθμούς.Official links:
monophonics.com

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.