***

.
..


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Porcupine Tree - The Sky Moves Sideways


Aπό το καινούριο τους ακουστικό τους live "We Lost The Skyline" που κυκλοφόρησε στις 18 Φεβρουαρίου. Στις 18 Μαρτίου κυκλοφόρησε και σε βινύλιο σύμφωνα με την επίσημη σελίδα τους.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ πολύ αγαπημένο(ι)...

Και, ως συνήθως, με στέλνεις για οκάδες downloading...

-keimgreek- είπε...

εμενα παντως αυτοι ποτε δε με αρεσαν ιδιαιτερα. προτιμω σαρλατανς και πορτισχεντ που εχεις βαλει στα αλλα ποστ πιο κατω. ασε τωρα βρηκα ενα παλιοτερο ελπι απο soulsavers - tough guys don't dance και κόλλησα μ αυτο.

sot είπε...

Η. : Tα αξίζουν (και το να είναι αγαπημένοι και το downloading)
Αν δεν το έχεις ήδη κάνει κατέβασε και το Nil Recurring (το EP που έβγαλαν πέρισυ και στο οποίο βρίσκεται το Normal). Αξίζει κι αυτό τον κόπο.

Κ. : Τους Portishead κυρίως μην τους αφήσεις να σου ξεφύγουν.

Ινδιάννα είπε...

Υπάρχει κάποια συμπαντική συνωμοσία εναντίον μου; Το βίντεο των porcupine δε μου παίζει, το βίντεο του Βαν Μόρρισσoν λέει ότι "δεν είναι πλέον διαθέσιμο" (μα τέλος πάντων δε το ζήτησα και σε γάμο για να τρομοκρατηθεί τόσο), οι whitesnake με έχουν εκεί να κοιτάω την κιτρινισμένη φωτο του Κοβερντέιλ σαν βωβό σινεμά. Δεν είναι η μέρα μου μάλλον...
Αλλά θα επανέλθω!

sot είπε...

Τα άλλα είναι ΟΚ. Για το Van Morrison ίσως έβαλε το χεράκι της η Michelle Rocca ή κάποια άλλη ανταγωνίστριά σου που δουλεύει στην εταιρεία. Πάντως μπορείς να τον συναντήσεις αν περιμένεις να τελειώσει το τραγούδι των POTF στον player ;)

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.