***

.
..


Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Ryuichi Sakamoto - Energy Flow



Τα 56 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο χαρισματικός Ryuichi Sakamoto. Το Energy Flow ανοίγει το ομώνυμο cd του που κυκλοφόρησε το 1999.

6 σχόλια:

night blue είπε...

Sto gnwrimo tou alla yperoxo mousiko style. Euaisthisias, kompsotitas, aplotitas.

elafini είπε...

θυμάμαι την πρώτη μου αντίδραση όταν άκουσα το coronation απο το Last Emperor...ήταν και σε βινύλιο και νομίζω πως άνοιξα νέο αυλάκι στο σημείο εκείνο...έχουν πάντως κάτι οι Ιάπωνες...απο τους πολύ αγαπημένους και ο Sakamoto και ο Umebayahshi

sot είπε...

V. Ναι είναι πολύ χαρακτηριστικό κομμάτι. Ακριβώς έτσι όπως τα λες. Η απλότητα στη μουσική του, με τον τρόπο που τη χειρίζεται, οδηγεί στην κομψότητα και αν προσθέσουμε την δεδομένη ευαισθησία του, έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.
Ε. Εκείνο που έχουν καταφέρει, είναι να δέσουν τη δική τους μουσική με κάποια δυτικά στοιχεία με εξαίσιο τρόπο. Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις είναι μαγευτικό.

Ινδιάννα είπε...

Λατρεμένος! Ό,τι χρειάζεται για ένα απόγευμα Κυριακής, ώστε να αράξεις και να φτιάξεις τα πλάνα της νέας εβδομάδας με μια χαλαρότητα ("άκου τη μουσική, ήρεμη, γλυκιά, κράτα την ψυχραιμία σου, ήηηηρεμα, όλα θα γίνουν, don't panic")!

sot είπε...

Ναι. Τέλειο χαλαρωτικό η μουσική του :)

night blue είπε...

Nai kai o umebayashi alla protimw ton sakamoto

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.