***

.
..


Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

The Dandy Warhols - Love Song



Πολύ καλό το καινούριο LP των The Dandy Warhols, ...Earth to the Dandy Warhols... . Στο Love Song από αυτό το άλμπουμ συμμετέχουν οι Mark Knopfler και Mike Campbell


6 σχόλια:

Antoine είπε...

Μμμ... ωραίο τραγουδάκι και καλοκαιρινό! Ούτε που το ήξερα αυτό το συγκρότημα!


Σε χαιρετώ, sot, και σου εύχομαι καλό Αύγουστο!

:-)))

sot είπε...

Θα έχεις την ευκαιρία πιστεύω να τους γνωρίσεις. Δεν είναι τόσο παλιοί όπως κάποιοι άλλοι που βάζω εδώ :)

Καλό μήνα και σε σένα :)

Ινδιάννα είπε...

Όταν πρωτοβγήκαν έπαθα πλάκα...
Ο τελευταίος τους δισκος με άφησε αδιάφορη...

Σε αυτον ξαναγύρισαν λίγο στο στοιχειο τους μου φαίνεται -εκτος αν είναι το μοναδικο τραγούδι που θυμιζει παλιους Dandys -άκουσα κι ένα άλλο τελειως 80s funky, νομιζω ότι η επίδραση των Duran Duran δεν πέρασε ακόμα (είναι ακομα παραγωγοι τους? ξέρεις)?

ΥΓ. Εγω πάλι από τις 90ς μπάντες ζω ένα διαρκές κόλλημα με τους Smashing Pumpkins- κοντευουν να γίνουν πιο μεγάλη μου αγάπη και από τους Cure... Είμαι σοβαρά γιατρέ μου???
:)

sot είπε...

Ο καινούριος γέρνει πολύ προς την παλιά τους πλευρά. Θα σου αρέσει μάλλον :)

Ινδιάννα είπε...

Πλάκα πλάκα, το tarantula ως single το είχα σνομπάρει πολύ- μου φάνηκε studium rock -έτσι χαρακτήριζα και το machina, που είχε τραγούδια -έπη και με κάτι στίχους τελειώς παιδικούς. Μετά σκέφτηκα ότι γενικώς έχουν μια πληθωρικότητα οι Pumpkins -βασικα μια ψυχασθενεια την έχει ο Corgan, απ' τον μινιμαλισμο περνάει στο μπαροκ λες και δεν τρέχει τίποτα!- και κατέληξα ότι μου αρέσει τόσο η φωνη του- είναι σαν παιδάκι που σου λέει την ιστορία του- που όπως και να είναι η μουσική θέλω να τους ακούω! Θα το κατεβασω το zeitgest! Ευχαριστώ για τη δεύτερη γνώμη! :)

sot είπε...

:)
Καλή ακρόαση

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.