***

.
..


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Brett Anderson - Α Different Place



Σε λίγες μέρες (29 Ιουλίου) κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Brett Anderson με τίτλο Wilderness που έχει σαν πρώτο τραγούδι το Α Different Place που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθεί δωρεάν για κατέβασμα στις 21 του μηνός. Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του στο Mermaid Theatre του Λονδίνου στις 7 Ιουλίου θα πάρουν ένα αντίγραφο του άλμπουμ σε USB stick.

4 σχόλια:

Ινδιάννα είπε...

Καλημέρα! Δεν ξερω τι εχει γίνει, δε μπορω να ανοίξω τα βιντεάκια -μου γεμιζει τη μπάρα και δειχνει οτι φορτωνει, αλλα απλά δεν πάιζει μετα. Δεν ξέρω τι φταίει γιατι στο μπλογκ της Vain μου ανοίγουν όλα... Κοιταξα το player μου, εχω την τελευταια εκδοση -θα επρεπε να τα διαβαζει ολα... Τι λες να φταιει γιατρε μου?

sot είπε...

Το παθαίνω κι εγώ αυτό τελευταία. Όταν έχω περάσει από σελίδες που έχουν στοιχεία flash κάποια στιγμή δεν παίζει ο flash player.
Εκείνο που κάνω είναι ν' ανοίγω παράλληλα άλλο browser (π.χ. firefox αν είμαι στον internet explorer) ή να κλείνω τον browser που χρησιμοποιώ και να τον ξανανοίγω.

Ινδιάννα είπε...

Ναι, ναι, ναι! Μπράβο!!! Τα κατάφερα! Επιτέλους! Μπράβο Σωτ, τωρα μπορώ επιτέλους να απολαύσω τα βιντεάκια σου!

Και για να ξεκινήσουμε το too late, too late είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια της περασμένης σεζόν και δεν ήξερα οτι ο κύριος Hudson είναι... μιας κάποιας ηλικίας! Μωρε μπράβο ο θείος! Σούπερ! :)

sot είπε...

Ημουνα στα δικά σου χωράφια την ώρα που πέρασες :)
Ναι ωραίος κι ας "χάνει" αρκετά το τραγούδι εδώ

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.