***

.
..


Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Music Olympics For Tibet




Πολύ καυτός αναμένεται ο φετινός μουσικός Αύγουστος για την Αθήνα μετά την ανακοίνωση της μουσικής Ολυμπιάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο που θα γίνει μεταξύ 8 και 24 Αυγούστου, παράλληλα δηλαδή με τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Η ανακοίνωση έγινε από το μέλος της οργανωτικής επιτροπής John Lihar σε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στο Παρίσι.
Η εκδήλωση γίνεται για στήριξη των αιτημάτων των κατοίκων του Θιβέτ για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων της περιοχής. Θα αποτελέσει συνέχεια της Θιβετιανής Ολυμπιάδας που θα γίνει στην Ινδία μεταξύ 15 και 25 Μαΐου. Για την Θιβετιανή Ολυμπιάδα είναι σε εξέλιξη διαγωνισμός σχετικός με τον ύμνο της. Πληροφορίες εδώ.
Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για τις συναυλίες της Αθήνας που θ είναι καθημερινές βρίσκονται οι U2, Rolling Stones, Madonna, Bruce Springsteen, Melissa Etheridge, Sinead O'Connor, Papa Roach, British Sea Power, Nora Jones, White Stripes, ενώ αναμένετι η επισημοποιήση της συμμετοχής πολλών ακόμα ηχηρών ονομάτων. Τις εκδηλώσεις θα κλείσουν οι Led Jeppelin οι οποίοι θα επιστρέψουν και θα ανεβούν για μια ακόμα φορά στη σκηνή μετά την εμφάνισή τους τον περασμένο Δεκέμβριο στο Λονδίνο. Η εμφάνιση των Led Jeppelin θα γίνει την ώρα ακριβώς της τελετής λήξεως στο Πεκίνο.

7 σχόλια:

-keimgreek- είπε...

kalo to 1priliatiko su soto

sot είπε...

:)
Μακάρι να ήταν αληθινό

Unknown είπε...

Καλό.
Τα καλύτερα είναι τελικά εκείνα που πονάνε , ε;

night blue είπε...

:ppp

sot είπε...

Ναι.Σωστά

sot είπε...

:)

Ινδιάννα είπε...

Μπου χου χου
εγώ μπήκα σήμερα -ήτοι 4 του μηνός- ξέχασα την Πρωταπριλια και το πίστεψα... μπου χου χου. Κακέ θείε Σωτήρη, κακέ θείε! ;ΡΡΡ

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds or to create website designs.